Registruj se!   |   Zaboravljena sifra?

Odustani
Prijavite se
MS Design - logo
Typography Web Dizajn

MS Design pruža profesionalna, moderna, inovativna rešenja u oblasti Web dizajna, bilo da Vam treba izrada sajta od nekoliko stranica ili izrada sajta sa CMS sistemom.

Web Dizajn- Usluge

Web Dizajn

Web Dizajn je najvažniji činilac uspeha sajta na internetu. Izrada sajtova je stručna, profesionalna i u skladu sa najnovijim internet standardima. Radimo dinamičke Web sajtove koji rade sa bazom podataka, i sa jedinstvenim CMS sistemom uz pomoću kojeg je moguće jednostavno u dva klika promeniti sadržaj stranice. Za iskusne korisnike nudimo i čisto kodiranje u HTML-u kao i uređivanje prezentacijskog dela sajta u CSS-u.

Dizajn web sajta

Dizajn idejnih rešenja za sajt

Typography Dizajn idejnih rešenja u Photoshopu za sve vrste sajtova.

Izrada web stranica

Izrada Statičkog HTML Sajta

Typography Za potrebe jednostavne internet prezentacije firme i pojedinaca izrađujemo male sajtove do nekoliko statičkih HTML strana na kojima se u kratkim crtama predstavljate široj javnosti. Statički sajt ima svojih prednosti jer je lagan, brz i jednostavan za pronalaženje željenog sadržaja. Za održavanje ovakvog sajta neophodno je poznavanje HTML programiranja.

Izrada sajta sa cms-om

Dinamički PHP Sajt

ColorsZa zahtevnije internet prezentacije predlažemo vam izradu dinamičkog PHP sajta. Danas na raspolaganju imamo veliki broj CMS sistema (Wordpress, Joomla ili naš CMS sistem) koje pokrećemo na zahtev klijenata. Ovim sistemima omogućavamo klijentu da samostalno održava sajt, obavlja izmene na sajtu, ažurira podatke.

Ažuriranje i održavanje sajtova

Održavanje Sajta

Cross-platformAžuriranje web sajta podrazumeva promenu postojećeg sadržaja na stranicama, kao i dodavanje novih stranica sa istom strukturom.

Usluge koje vam možemo pružiti:

Održavanje web sajta na mesečnom nivou

Održavanje web sajta po potrebi

Redizajn Web sajta

Redizajn Web sajta

Cross-platformAko želite da redizajnirate postojeću prezentaciju ili izvršite neke od izmena kako bi vaš sajt dobio novi izgled, možemo Vam izaći u susret i izvršiti redizajn vaše prezentacije. U okviru redizajna možemo impelentirati i neka od rešenja koja su vam neophodna kao što su forme i upitnici za kontakt ili programiranje neke web aplikacije koju želite.


Dodatne web usluge (hosting, domen)

Da bi vaš Web sajt bio dostupan i vidljiv na internetu, potrebno je registrovati domen, zakupiti prostor (hosting) na serveru i postaviti web sajt na isti.

Registracija domena

TypographyRegistracija domaćih domena - .rs, .co.rs, in.rs. Registracija internacionalnih domena - .com, .org, .net, .biz, .info.

Hosting Partner:

Hosting Buy

Hosting

Typography Zakup prostora na web serveru za vaš Web sajt (hosting) zavisi od veličine vaše internet prezentacije, željenog protoka, broja e-mail adresa, dostupnosti prezentacije na internetu (99,9 %) i dr.

Hosting Partner:

Hosting Buy

Početna Usluge Reference Vizit Karte Kontakt